Tegnspråklig guide i Jotunheimen

Agnes Stueflaten som er døv skal også i år være guide i Jotunheimen i samarbeid med Jotunheimen Arrangement AS. Det blir tur til Galdhøpiggen som tidligere, men nytt for i år er at vi tilbyr også andre turmål etter avtale.

 

Galdhøpiggen

Galdhøpiggen – med sine 2469 moh er Norges høyeste. Turen går fra Juvflya 1841 moh. over Styggbreen og opp til toppen, ca. 6-9 timer tur retur avhengig av tempo og pauser underveis. Utstyr som kreves er gode fjellsko samt klær for ferdsel i høgfjellet. Vi stiller med alt av sikringsutstyr som sele og tau. Turen er barnevennlig.

Dato for tur: Onsdag 12. juli og fredag 14. juli.

Pris: 450,- for voksen fra fylte 16 år og oppover, og 350,- under 16 år. Påmelding er bindende, og billetten betales umiddelbart. Frist for påmelding og betaling: 15. juni. Etter denne datoen blir billettprisen 700,- / 500,-.

 

Andre turmål

Har du vært på Galdhøpiggen og ønsker en ny tur eller fjell et annet sted? Kanskje den mer luftige turen over Besseggen frister? Eller Norges nest høyeste fjell, Glittertind på 2465 moh?

Agnes kan guide andre turer etter avtale i grupper opptil 12 personer. Prisen for en gruppe er på 5400,-. Påmelding er bindende, og billetten betales umiddelbart.

 

Spørsmål og påmelding til Agnes på e-post: agnesstueflaten@gmail.com.

Vi har facebookside «Jotunheimen Arrangement AS» og hjemmeside www.jotunheimenarr.no.