VOLDSLØKKA BARN PÅ BESØK

På fredag 10. februar fikk Norges Døveforbund besøk av flinke og morsomme barn fra Voldsløkka barnehage.

Barna gledet seg over å ha endelig møtt generalsekretæren Bjørn, som de hadde pratet om og visste godt hvem var. De ga uttrykk å være glade over at han ikke var farlig som en ordentlig bjørn. Han ga dem mulighet til å ha det gøy med løping og hopping i korridoren!

Bjørn ga barna en liten omvisning og fortalte litt om Norges Døveforbund og hva vi jobber med. Han nevnte også at NDF fyller 100 år gammelt neste år, noe som forbauset noen av barna, fordi forbundet var yngre enn Bjørn og han var jo 200 år gammel!

Barna fikk lov av generalsekretæren til å spise lunsj her på NDF og være sosiale med noen av ansatte som var her. Vi avsluttet besøket med å se en episode av «Kims leker», en gammel klassisk laget av Døves Media.

Idet barna skulle forberede seg til å dra, utløste brannalarmen her på kontoret. Barna imponerte oss med å være raske med å komme seg ut - til og med raskere enn oss voksne! Det viste seg at alarmen var heldigvis falsk.

Vi i NDF takker for et hyggelig besøk og ønsker Voldsløkka barnehage velkommen igjen.